2011. február 24., csütörtök

Az idei trendi darabok

Most,hogy beindult a "jövős-menős" szezon (ami a mi köreinkben a helyszínlátogatás más néven),alig marad idő,hogy rendesen vezessem a blogot.
Ma egy kicsit az eddigi tapasztalatokról írok nektek.
A kiállítások után sokan voltak kíváncsiak arra,hogy mi az ami más nálunk,mi az az új ami kis hazánkban  még nem volt eddig.A székszoknyáink mássága ami felkeltette az érdeklődést.Ebből látszik,hogy mennyire éheznek az emberek az újdonságokra.
Ez egy olyan terület,mint a divatszakma.Mindenki,mint a ruháknál is szeretne egyedit,ami nem köszön vissza minden utcasarkon.És ezt  nálunk megtalálják! Öröm nézni ahogy a párok hölgy tagjai úgy válogatnak,mintha valamelyik kedvenc üzletükben lennének,néha legszívesebben- ahogy  mondják- fel is próbálnák.Sokszor kérdezik,hogy nem csinálunk-e ilyet ruhában  is:)))  De az egy másik szakma...:))

Ami kiderült eddig ,hogy a fehér-pink összeállítás nagyon trendi az idei szezonban,aztán még mindig hódít a zöld-ekrü ,no és a lila minden mennyiségben.Vannak már kedvenc fazonok is:
Sokszor elhangzik  a kérdés: mit tegyünk,ha nem a legdivatosabb,legszebb székek vannak az étteremben?
Mindenkit szeretnék megnyugtatni,hogy akkor sem kell lemondani egyik darabról sem,ugyanis a rövidebb fazonokat is lehet kérni hosszú változatban,valamint a rossz állapotú  székeket be is tudjuk borítani teljesen.


Szóval nálunk minden lehetséges,gyertek és keresgéljetek kedvetekre.. .:)) Csak a próba nem megoldható...   ;))